Blokboek weer terug op punt com

Blokboek.com heeft zijn website ingrijpend vernieuwd. Van buiten zijn de verschillen niet direct zichtbaar maar achter de pagina’s staat nu een volledig nieuwe structuur. Ook is de website terug van .net naar, waar hij hoort .com. Overigens met behoud van alle berichten en artikelen die de afgelopen vijf jaar zijn gepubliceerd. Waardoor de site zijn belangrijke archieffunctie blijft behouden.

De samenwerking met Peter Luit van Printmedianieuws heeft de vernieuwing in gang gezet.

“Soms moet je gewoon je huis opruimen,” zegt Marco den Engelsman, eigenaar van Blokboek.com. “Het bleek dat een wordpress site als deze in de loop van de jaren trager wordt door een groot aantal routines en ongebruikte plug-in’s. Samen met Peter Luit hebben we nu een snelle moderne schone website gebouwd die er weer een tijdje tegen kan.”

“Dat was nog niet zo simpel” zegt Peter Luit, “We moesten 6500 gepubliceerde berichten op een nette manier over zetten, dat kostte wat hoofdbrekens maar het is een prima resultaat geworden.”

Blokboek.com kan er weer een tijdje tegen en staat voor dagelijks kort inspiratie nieuws uit de print-industrie. Ook wekelijkse het korte nieuws gratis lezen? Klik hier.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In dit najaar worden de trainingen grotendeels online gegeven. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK