Fujifilm Nederland treedt toe tot partnernetwerk blokboek.com

Blokboek.com verwelkomt Fujifilm Nederland als partner binnen haar netwerk. Fujifilm Nederland ziet de extra toegevoegde waarde van haar marketinguitingen in samenwerking met het sterke relatienetwerk van blokboek.com en printmedianieuws.

tilly-boland

Tilly Boland

Tilly Boland (marketing & sales) zegt: ‘Onze groei in Nederland willen we breder communiceren binnen meerdere doelgroepen van de branche. De combinatie blokboek.com en printmedianieuws sluit daarbij prima aan op onze wensen. Printmedianieuws voor de verdieping en analyse en blokboek.com voor aankondigingen, beurzen en andere evenementen.’

Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit zegt: ‘We zijn heel blij met de komst van Fujifilm binnen ons netwerk. Met inmiddels bijna 6 jaar ervaring hebben we voldoende zicht op de marktontwikkelingen in breder verband, om op basis daarvan de nodige marketingondersteuning te kunnen verlenen. De combinatie van beide titels geeft daarbij het meest optimale resultaat.’

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK