Print! Magazine Fujifilm door corona alleen online

Als gevolg van het Coronavirus heeft Fujifilm besloten het gedrukte exemplaar van het Print! Magazine niet per post te versturen.

fujifilm-print-magazineOm ervoor te zorgen dat u toch de laatste Fujifilm-ontwikkelingen en de verhalen van onze klanten kunt lezen, bieden wij u hier de mogelijkheid een digitaal exemplaar van Print! Magazine, editie lente, te downloaden. Wij hopen dat wij u hiermee kunnen inspireren en wensen u sterkte en gezondheid toe in deze onzekere tijd.

Klik hier voor het Print! Magazine Lente

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK