2e Editie magazine Print isn’t dead

peopleofprintNa het succes van de eerste editie heeft People of Print onlangs de 2e editie uitgebracht van het magazine Print isn’t dead. Met het magazine wil de uitgever aantonen hoe bijzonder en mooi drukwerk kan zijn. In het 2e kleurrijke nummer is naast CMYK gebruik gemaakt van neon-Pantonekleuren 801u en 806u, wat het blad een knallend uiterlijk geeft. Bovendien is er een limited edition van 500 exemplaren met een cover in zeefdruk. Het magazine met als titel Element #002 is online te bestellen (voor 10 Britse pond) via de departmentstore van People of Print.
Bron: peopleofprint.com

Lees ook:
Iggesund-magazine met 22.000 unieke covers
Pulp: nieuw magazine over papier

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK