Facebook lanceert een magazine, in print

Facebook heeft zijn eerste papieren magazine gelanceerd: Grow. Het wordt omschreven als een magazine voor zakelijk leiders, dat eens per kwartaal wordt uitgebracht. Het eerste nummer toont een zwart wit-cover met de tekst: Grow, en het heeft een groter formaat dan de meeste magazines.

Begin juni werd het voor het eerst opgemerkt op vliegveld Heathrow, en op wat meer exclusieve plekken in Londen. Website Fipp deed navraag bij Facebook over de financiën van het magazine, de distributie, doelgroepen en toekomstige thema’s, maar volgens hoofdredacteur Kate Maxwell verloopt alle communicatie hierover via de communicatie-afdeling, en daar kreeg Fipp geen antwoorden van. Ook online is het mogelijk het magazine te bekijken, maar het is via Google en ook op Facebook zelf niet makkelijk te vinden. Je zal eerder informatie vinden over hoe je cannabis kunt laten groeien, aangezien er nog een blad bestaat dat Grow heet, en het over wiet gaat.

De zachte lancering van het blad is opvallend, aangezien Facebook altijd heeft volgehouden geen uitgever te zijn. Er blijven volgens Fipp dan ook veel vragen onbeantwoord.

Bron: Villamedia

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK