Bol.com lanceert online lifestyle magazine

bolcomstijlmagazine-550x429Stijl Magazine is gelanceerd; een online lifestyle magazine dat de nieuwste trends deelt en de ruim 6 miljoen klanten van Bol.com in Nederland en België nog meer inspireert bij het maken van de juiste keuze voor beautyproducten, sieraden en accessoires. Volgens de webwinkel is het magazine een “nieuwe vorm van content dat een online winkelomgeving creëert waarin oriëntatie, inspiratie en aankoop optimaal samengaan”.

Zo kunnen klanten online nog beter geholpen worden bij de zoektocht naar het juiste product. Bij de artikelen in het magazine vinden klanten een overzicht van relevante producten met reviews. Ze kunnen direct doorklikken naar de juiste productpagina binnen de speciaalzaken Mooi & Gezond en Sieraden & Accessoires, waar ze vervolgens nog meer informatie vinden. Alle producten zijn vanuit het magazine ook direct toe te voegen aan de Bol.com winkelwagen of verlanglijst.

Nieuws, tutorials, interviews en nog veel meer…
Voor de samenstelling van het Stijl Magazine werkt Bol.com samen met beauty-expert Xelly Cabau van Kasbergen en meerdere freelance beauty- en lifestyle-editors. Het magazine heeft verschillende terugkerende rubrieken. Zo worden er dagelijks beautyinspiratie, scoops, trends en de beste beautydeals gedeeld en neemt Xelly je mee in haar beauty-wereld. Ook zullen er interviews met bekendheden voorbijkomen. De webwinkel betrekt ook haar leveranciers van beauty-producten, sieraden en accessoires bij de ontwikkeling van content.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK