Online boekenverkoper lanceert online magazine

bb160930-lancering-lees-magazine-550x367Bol.com heeft tijdens de Boekenparade Lees Magazine gelanceerd; een online magazine waar boekliefhebbers zich volledig kunnen onderdompelen in de wereld van boeken en auteurs. Lees Magazine gaat verder dan de bekende top tien lijstjes en biedt ook inspiratie door middel van interviews met auteurs, achtergrondartikelen en boekentips van auteurs en experts. Het online magazine geeft auteurs een podium om het verhaal achter het boek te vertellen. Aanvullend op de huidige boekenwinkel creëert bol.com met Lees Magazine een platform waarin oriëntatie en inspiratie voorop staan, zodat boekliefhebbers nog beter geholpen worden bij de zoektocht naar het juiste boek.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK