Tunnel van boeken

tunnel-van-boekenIn China heeft boekhandel Zhongshuge wel voor een heel bijzondere inrichting gekozen, de entrée is een tunnel van boeken. In de donkere tunnel lijkt het alsof er overal boeken zijn, maar dit is een optische illusie. Doordat de vloeren bestaan uit donkere spiegels worden hierdoor de boekenkasten erboven gereflecteerd, wat een heel bijzonder effect geeft. De boekenkasten vouwen zich naar het plafond met een bliksemschicht als afscheiding. Hierdoor lijkt het alsof er rondom boeken om je heen te vinden zijn.

Architectenbureau XL-Muse haalde de inspiratie uit de omgeving van het pand wat aan het water ligt. Door de bliksemschicht lijkt het alsof je je op een rivier bevindt.

De rest van de boekhandel ziet er ook spectaculair uit, vrij donker met mooi uitgelichte boekenkasten.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK