Flipboard: Gratis online magazine publishing met social media eigenschappen

FLIPBOARD BLOKBOEK 12AUGAls je het maken van een online magazine combineert met social media eigenschappen dan krijg je Flipboard. Flipboard, in 2010 ontwikkeld door Mike McCue en Evan Doll is een snel groeiend platform waarmee je online snel en simpel een ‘flippend’ magazine kunt maken. Dat magazine kun je delen met anderen, via email en social media. Je kunt mensen uitnodigen je te volgen en zo een lezerskring opbouwen. Flipboard is gratis, maar heeft wel zijn beperkingen. Zo heb je weinig invloed op de vormgeving en Flipboard kun je niet gebruiken om een gedrukt magazine te maken of zelfs maar een geprinte versie te maken. Wil je zien hoe een Flipboard magazine er uit ziet kijk dan op de Flipboard versie van Blokboek.com (Engelstalig) die we elke dag aanvullen met het laatste nieuws. Je kunt Blokboek Magazine lezen via je browser of via een iOS of Android app.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK