Parenco past zich aan internet aan

Parenco haalde deze week de Volkskrant, met een mooi artikel over de omslag die de papierfabriek heeft weten te maken. Waar de papierfabriek in Renkum vroeger papier voor krantendrukkerijen produceerde (met hout als grondstof), legt het bedrijf zich nu toe op de productie van karton, op basis van 100% gerecycled papier.
Parenco heeft zich slim aangepast aan de veranderende marktomstandigheden; het internet zorgde ervoor dat de vraag naar krantenpapier dramatisch daalde, maar datzelfde internet (webwinkels) heeft de vraag naar karton (verpakkingsdozen) enorm doen stijgen. Lees het hele artikel op volkskrant.nl.

Bron: volkskrant.nl

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK