Papierfabriek Nijmegen failliet

papierDe malaise in de papierindustrie houdt aan. Nu is het doek gevallen voor InnovioPapers in Nijmegen, zo meldt Omroep Gelderland. De voormalige Sappi-papierfabriek, die vorig jaar is overgenomen door investeringsmaatschappij American Industrial Acquisition Corporation (AIAC), is deze week failliet verklaard. In de meer dan een eeuw oude papierfabriek werden papier, karton en verpakkingen geproduceerd. Voorheen werd hier houtvrij, gestreken papier op rollen geproduceerd voor drukwerk. De 150 medewerkers zouden gisteren zijn geïnformeerd. Er wordt gekeken naar overname mogelijkheden. (Met dank aan @RudiMartens).
Bron: omroepgelderland

Lees ook:


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK