Oblé-mailing waar ik blij van word

Gepersonaliseerd drukwerk – dat mag eigenlijk geen nieuws meer zijn in 2018. Maar toch, ik was aangenaam verrast door de persoonlijke kaart die ik vanochtend op de deurmat vond van internetdrukker Oblé. In de knalrode envelop (met uiteraard correcte NAW-gegevens) zat een kaart met de tekst: ‘We missen je’. Het is alsof de dame op de foto echt op een bericht van mij wacht. De laatste keer dat ik iets heb besteld was namelijk 7 jaar geleden, toen ik als startend freelance tekstschrijver visitekaartjes nodig had. In de kaart, veredeld met spot-UV, laat Oblé weten wat zij te bieden heeft. Een tekstballonnetje zegt: ‘kijk eens in onze webshop, want je vindt er meer dan alleen visitekaartjes’ met link naar de website. (Ze weten dus ook nog dat ik destijds visitekaartjes heb besteld.) De kortingscode geeft mij 15 euro korting als ik iets voor 30 september bestel. Een logische call to action, die nog wel eens vergeten wordt. Het lijkt zo simpel, maar deze web-to-print mailing klopt helemaal, en kom ik in de praktijk niet zo heel vaak tegen. Als ik binnenkort drukwerk nodig heb weet ik wel waar ik moet zijn.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK