Persgroep lanceert magazine voor advertentiemarkt

De Persgroep kwam op de valreep van 2016 met een nieuw magazine voor de zakelijke markt: Aandacht! Een blad voor relaties, aandachttrekkers in de breedste zin van het woord en iedereen die zich interesseert voor marketing, communicatie, media en reclame.

Verhalen uit het vak en uit eigen stal worden in het blad gebundeld. Er is bewust gekozen voor twee covers om de vakverhalen duidelijk te scheiden van het Persgroep nieuws. De naam Aandacht! sluit aan op de positionering die de Persgroep rond dit thema heeft gekozen. Lauren van der Heijden, directeur Corporate Sales, de Persgroep: “Aandacht is een enorm interessant, actueel en relevant thema binnen ons vak. In onze steeds vluchtiger wordende maatschappij is echte aandacht van de consument een schaars goed. Voor merken wordt het steeds lastiger om die aandacht te grijpen, laat staan vast te houden. Bereik alleen is niet genoeg; zonder aandacht heb je niks aan bereik. Met dit magazine willen we ons imago als vooruitstrevend mediahuis op kwalitatieve en inspirerende wijze verder een boost geven.”

Een greep uit de aandachttrekkers die in het eerste nummer staan: Harold Hamersma (wijnkenner), Lieke Duijmelings (Bavaria), Ronald Ockhuysen (Het Parool), Martha Riemsma (Tubantia), Harald Swinkels (NLE), Cornelie Weller (Publicis One) en Remko Wouters (Synpact).

Het blad komt 4 keer per jaar uit in een oplage van 12.500 stuks. Bekijk hier de digitale versie van het magazine.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK