Persgroep lanceert magazine De Ondernemer

BB151123 De Ondernemer persgroepDit weekend (op 21 november) verscheen het nieuwe magazine van de Persgroep, De Ondernemer. Dit magazine is onderdeel van het grootste ondernemersplatform van Nederland. Met dit crossmediale platform – bestaande uit een maandelijks magazine, een website en netwerkbijeenkomsten – wil de Persgroep MKB’ers en ZZP’ers in Nederland informeren, inspireren en met elkaar in contact brengen.

Het magazine De Ondernemer wordt 10 keer per jaar in een oplage van 1,3 miljoen verspreid bij alle regionale dagbladen van de Persgroep. Hiermee wordt 27% van ondernemend Nederland bereikt.
Hoofdredacteur Quinty Danko: “Met het platform willen we ondernemers informeren en inspireren. Op de website en bij de events brengen we ondernemers met elkaar in contact. Daarnaast zal deondernemer.nl dagelijks nieuws uit de regio verzorgen.”

De Ondernemer is een langer bestaand merk uit het portfolio van het onlangs door de Persgroep overgenomen Wegener. Het heeft echter de afgelopen maanden een volledige metamorfose ondergaan. Waar De Ondernemer voorheen bestond uit lokale concepten, bundelen wij deze naar één groot merk. Wel blijft de regionale koppeling gehandhaafd via 16 edities over heel Nederland. Dit zijn de regionale dagbladen van de Persgroep Nederland: de Stentor, De Gelderlander, Brabants Daglad, Eindhovens Dagblad, de Twentsche Courant Tubantia, BN De Stem, Het Parool, PZC en alle regionale edities en de nationale editie van het AD.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK