Drupa Expert Artikel #5: Duurzaamheid en de grafische industrie

Duurzaamheid en de grafische industrieDrupa Expert Artikel #5 gaat over duurzaamheid en hoe onze industrie daarmee omgaat. Het artikel geeft een opsomming van maatregelen die grafische ondernemingen kunnen nemen als het gaat om duurzaamheid en legt uit welke wettelijke maatregelen en standaards er zijn op dit gebied.

Het artikel is geschreven door Laurel Brunner, journalist en consultant voor digitale prepress en digitale productie inclusief printing. Laurel is vooral bekend door haar werk voor verschillende ISO-werkgroepen en van haar publicaties over duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Haar artikelen verschijnen met regelmaat op de artikelenpagina van Blokboek.com. Haar Drupa Expert Artikel is te downloaden via onze download pagina.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK