Nieuwe titel op de markt: De Ondernemer

krantEen nieuwe uitgave van De Persgroep, en wel de grootste in de zakelijke (B2B)-markt in Nederland: De Ondernemer, een zakelijke titel die zich richt op zzp’ers en mkb’ers. De krantenbijlage zal worden verspreid in een oplage van 1,5 miljoen, met 16 regionale titels. De krantenbijlage zal, net als de magazines van de kranten van de Persgroep, verschijnen in het zogenoemde halfformaat Berliner, met 48 pagina’s per uitgave. Tegelijkertijd zal op 21 november de site DeOndernemer.nl live gaan, waar dagelijks nieuws te vinden zal zijn. De Ondernemer is een titel die De Persgroep in handen kreeg door de overname van Wegener, die de titel gebruikte voor commerciële bijlagen. De Persgroep blaast de titel weer nieuw leven in. En hoe!
Bron: mediafacts

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK