De Telegraaf lanceert JEU Magazine: glossy voor levenslustige 50-plusser

De Telegraaf lanceert op 30 december JEU Magazine. Het magazine richt zich op de levenslustige 50-plusser. Met een landelijk bereik van 1,67 miljoen lezers, door verspreiding via De Telegraaf, wordt JEU de grootste glossy voor 50-plussers. Abonnees van De Telegraaf ontvangen het magazine bij de krant, als cadeautje voor de trouwe abonnee.

JEU Magazine is een blad voor mannen en vrouwen met ervaring, zelfvertrouwen en levenslust. Levensgenieters met tijd en geld, die op zoek zijn naar kwaliteit in alles. Redactionele pijlers zijn: reizen, relatie & seks, leven & wonen en fit & gezond. De pijlers worden aangescherpt na een kwalitatief onderzoek onder de doelgroep. De inhoud van het magazine is een mix van redactionele artikelen en branded/sponsored content, en wordt ontwikkeld door de afdeling Natives.

JEU komt twee keer per jaar uit op zaterdag bij De Telegraaf; met het eerste nummer op zaterdag 30 december 2017. Alle artikelen uit JEU komen ook via de site van de Telegraaf beschikbaar.

Bron: Nederlands Medianieuws

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK