Drukkers De Telegraaf vrezen voor baan

telegraafMochten er acties van het personeel van De Telegraaf komen naar aanleiding van het vertrek van hoofdredacteur Sjuul Paradijs, dan scharen de drukkers van de krant zich achter de actievoerders. Dat staat in een brief waarop RTL Nieuws de hand heeft weten te leggen. De drukkers van de Telegraaf Media Groep (TMG) zeggen zich zorgen te maken over ‘de ontwikkelingen aan de overkant’ – de drukkerij en de redactie/hoofdkantoor liggen vlak bij elkaar op Amsterdam Sloterdijk. De drukkers vrezen het loskoppelen van de drukkerij van TMG. ‘Als De Telegraaf extern wordt gedrukt (..) is het geloof in het gedrukte woord verraden’, zo stellen zij.
Bron: rtlnieuws

Lees ook:

 


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK