Een bloemetje via plantbaar groeipapier

Bedrijven versturen op dit moment wel heel bijzondere bloemen aan huis, namelijk via plantbaar papier. “Het voordeel is dat het eenvoudig per post te verspreiden is en er een bijpassende boodschap op meegedrukt kan worden” zegt initiatiefnemer Menno Wibier van Leoprinting.

Plantbaar groeipapierSinds de thuiswerksituaties van start zijn gegaan, zijn bedrijven in deze uitdagende periode op zoek om positief te blijven communiceren met hun klanten en het thuis werkend personeel een hart onder de riem te steken. Vrijwel iedereen past zich aan en verdient daar een compliment voor is de gedachte van diverse ondernemers.

Mensen houden van bloemen. Een boodschap op papier dat vervolgens tot bloei komt, trekt de aandacht. Dit groeipapier, ook wel zaadpapier genoemd, is een puur Hollands product en al enige tijd populair op beurzen en events. Echter sinds deze worden geannuleerd, is een verschuiving te zien bij het doel en leverwijze van dit biologisch afbreekbare product.

Groeipapier is een papiersoort dat bestaat uit 2 dunne lagen papier met daartussen zaden. Het groeipapier kan worden samengesteld uit verschillende zaden. Het unieke aan gepersonaliseerd groeipapier is dat wanneer de boodschap is gelezen, dit promotionele product in 4 eenvoudige stappen tot bloei kan komen bij de ontvanger. Groeipapieren bedrukken kan in de vormen en formaten van A4, A5 en A6 briefkaarten, visitekaartjes, boekenleggers of zelf in een stansvorm naar keuze.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK