Bijzondere printproducties #9 Kaartenactie

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

Magneet Communicatiecentrum in Schiedam startte dit weekend een kaartenactie voor eenzame ouderen, zieken en hardwerkende zorgverleners.

Het idee komt van Mathieu Levens, directeur/eigenaar van Magneet.
Het idee is als volgt: Magneet ontwerpt en drukt meerdere kartonnen boxen en duizenden ansichtkaarten. De kaartenboxen komen vervolgens bij de grote supermarkten in Schiedam te staan. Klanten van de supermarkt kunnen een door Magneet ontworpen (gratis) kaart uit de box pakken en daar hun persoonlijke tekst op schrijven. Er zijn ook blanco kaarten, waar mensen hun eigen creatie op kunnen maken zoals een kindertekening of fotocollage. Op gezette tijden haalt Stroomopwaarts de kaartenboxen op en levert deze vervolgens af bij ziekenhuizen en zorgcentra. Zo komen de kaarten uiteindelijk terecht bij ouderen, zieken en zorgverleners.

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK