Bijzondere printproducties #5: Compliment Bekers

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

De Schiedamse drukkerij Juist! Druk & Print heeft tienduizend bekers aan het Franciscus Vlietland ziekenhuis en het Franciscus Gasthuis en het Erasmus MC in Rotterdam geschonken.

De bekers zijn bedrukt met complimentjes. Zo worden de zorgverleners volgens het bedrijf bij elk kopje koffie herinnerd aan hoe bijzonder hun werk is en hoezeer ze gewaardeerd worden.

“Daarmee willen we tegen hen zeggen: ‘ga zo door, hou vol en gun jezelf af en toe die welverdiende koffiepauze mét een complimentje!’, aldus directeur John Meuldijk.” Juist! Druk & Print -is de nieuwe naam van de verzelfstandigde drukkerij van sociaal werkbedrijf BGS.

 

 

 

 

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK