Bijzondere printproducties #1: Het Hart

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Zo zagen we al raamposters, vlaggen en speciale strepen op de grond. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties die passen in het huidige tijdsbeeld.

In het centrum van de uitbraak zit de Bredase groothandel HSA, gespecialiseerd in bijzondere artikelen voor bedrijfsleven, verenigingen en scholen.
Zij leveren een statische raamsticker van 22 cm in de vorm van een hart.
Een product dat uitstekend past in de actie: ‘een Hart voor de zorg’, waar mensen opgeroepen worden een hart voor hun raam te hangen.

Eigenaar van HSA is Jeroen Baaij. Samen met zijn broer runt hij het bedrijf dat al sinds 1899 bestaat. Vroeger als graveerbedrijf voor sportprijzen. Nu staat er een UV-printer van Mimaki te draaien. “Dat hart krijgt ineens veel aandacht,” zegt Jeroen. “En dat steunen we natuurlijk graag. We hebben het niet gemaakt voor deze periode maar voor Valentijn. In deze omgeving is het rond feestelijkheden, en met name met Carnaval, de gewoonte om van alles en nog wat op de ramen te plakken. Met een statische raamsticker is het zonder krassen weer makkelijk te verwijderen. We printen het in drie lagen op de UV-printer, met wit ertussen zodat je het van twee kanten kunt bekijken.”

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: Marco@blokboek.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK