Bijzondere printproducties #3: Het Billboard

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

Het reclamebord langs de weg krijgt plotseling een andere bestemming. Zo roept de Gemeente Velsen de inwoners op om Lokaal in te kopen.
Er is nu ook een speciale website om boodschappen online te doen bij locale winkels.

 

 

 

 

 

 

Hillenaar gebruikt zijn billboards om mensen een hart onder de riem te steken
‘Het is tijd voor een ander geluid’, aldus Jeroen Hillenaar, algemeen directeur van Hillenaar Outdoor. Het bedrijf exploiteert onder meer digitale reclamemasten langs snelwegen, abri’s en billboards, en wil met de campagne ‘Stay home, stay strong, stay positive’ Nederland moed geven.

 

 

 

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK