Bijzondere printproducties #2: The Button

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.

Reclameland speelt in op de vraag van retail naar printproducten, die er voor zorgen dat hun klanten de anderhalve meter afstand houden. Ze hebben er zelfs een speciale website voor: www.nationaalloketafstand.nl

Een opvallend ludiek product is de button: ‘Als je dit kan lezen sta je te dichtbij’

Wouter Haan van Reclameland. “Het verrast mij enorm dat naast de bedrukte t-shirts en posters nu ook de buttons zo in trek zijn. Dit is echt een blijk van creativiteit van de Nederlanders en de bereidheid om samen deze crisis te doorstaan.”
De buttons worden door zowel particulieren als bedrijven besteld. “We hebben in enkele dagen duizenden buttons verkocht”, aldus Haan. “Ik vind de buttons een briljante manier om de opgelegde maatregelen te respecteren. Door het dragen van een bedrukte button herinner je, zonder het telkens te hoeven zeggen, iedereen eraan een gepaste afstand te houden”.

Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: Marco@blokboek.com

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK