Bijzondere printproducties #11: Coronavlag

De Dokkumer Vlaggencentrale verkocht meer dan 10.000 Coronavlaggen in drie weken en haalde 25.000 euro op voor het Rode Kruis.

De speciale coronavlag, bedacht door de Dokkumer Vlaggen Centrale, is al meer dan tienduizend keer verkocht. Het resulteerde in een cheque van 25.000 euro aan het Rode Kruis.
De vlag werd gretig afgenomen door particulieren en bedrijven. Hij hangt onder andere bij vele zorginstellingen in de vlaggenmast. De Dokkumer Vlaggen Centrale (DVC) stelt dat deze vlag vaker wordt verkocht dan de vlag die voor de WK-finale in 2010 op de markt werd gebracht.

Een bijzondere tijd vraagt om creativiteit. Blokboek gaat op zoek naar grafische / printproducties, die passen in het huidige tijdsbeeld.
Ook een bijzondere productie voor speciale tijden? Laat het ons weten: marco@blokboek.com

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK