Stay Safe én Positive: Q-Promotions

Signing op locatie, Stay Safe pakketten en veiligheidsschermen. Het zijn de activiteiten waarmee Tommy Grein, eigenaar van Q-Promotions en Q-Signing, creatief om probeert te gaan met het aanbieden van diensten. Hij vertelt op Station88.nl hoe hij als grafisch ondernemer deze periode aangaat.  

En dat is bijster positief! Het bedrijf heeft het zwaar, maar ze proberen creatief te blijven door activiteiten te verzinnen waarmee ze het bedrijf de komende tijd draaiende kunnen houden.

Uit het interview op Station88.nl: “Dat zijn bijvoorbeeld onze Stay Safe pakketten en veiligheidsschermen. We denken mee met onze klanten op het gebied van signing op locatie. Door de maatregelen van het RIVM duidelijk én opvallend te communiceren, weet iedereen wat hij of zij moet doen. Dat is in deze tijd essentieel. Onze Stay Safe pakketten met veiligheidshesjes, vloerstickers, flyers en posters kunnen daar goed bij ondersteunen. Daarnaast bieden wij nu ook tijdelijk plexiglas veiligheidsschermen aan om op balies te zetten ter bescherming van medewerkers en klanten.”

Bron: Station88.nl, interview door Asega.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK