­Visix en Krekels bundelen krachten tot Visix – Brand Shiners

Drie jaar nadat het West-Vlaamse Visix en het Oost-Vlaamse Krekels een alliantie aangingen, hebben beide bedrijven besloten de samenwerking nog verder uit te diepen en hun krachten helemaal te bundelen. Voortaan gaan ze verder als één bedrijf onder de naam Visix – Brand Shiners.

Visix Brand ShinersVisix specialiseert zich in textieldruk met handgemaakte vlaggen en geborduurde kazuifels voor stoeten, verenigingen en gemeenten. Krekels is een promotie-specialist van gedrukte tenten in alle mogelijke formaten, beachvlaggen, banners, displays en presentatiewanden. Vanaf 31 maart halen beide bedrijven de reeds bestaande banden nog nauwer aan en zetten ze hun activiteiten met één stem en onder één vlag voort met Visix – Brand Shiners. De missie: bedrijven en producten laten scoren en stralen met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt ‘af’ zijn.

Op de website: Normaal zou een campagne starten om het nieuwe Visix – Brand Shiners te lanceren. We kunnen onze communicatie in deze tijden niet anders dan aanpassen en zullen de geplande campagnes pas loslaten wanneer de tijd hiervoor rijp is.

Het nieuwe bedrijf heeft vestigingen in Roeselare, Armentières, Lokeren en het Poolse Gloków en stelt 80 mensen te werk. De hoofdzetel blijft in Roeselare.

Bron: website Krekels.net

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK