Brand bij SMG Groep legt bedrijfsactiviteiten stil

Op Tweede Paasdag brak in de middag een felle brand uit bij de SMG Groep in Hasselt. Een groot deel van de productie-apparatuur liep schade op. Het is nog niet bekend wanneer het bedrijf weer kan gaan opstarten.

Smg Hasselt

Het bedrijf met ca. 65 werknemers zal in de komende tijd nagaan op welke wijze de productie weer kan worden opgestart. Zeker is wel dat de lopende orders op korte termijn vertraging zullen oplopen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, volgens de berichten in met name de regionale krant De Stentor.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK