Visitekaartje publiceren komt Russell Brand duur te staan

RB Facebook banner FinalDe Britse komiek annex revolutionair Russell Brand zou maar zo zijn Twitteraccount kunnen verliezen, nadat hij het visitekaartje van een journalist tweette. Dit meldt The Telegraph. Op de foto was onder meer het telefoonnummer van de betreffende reporter te zien.

Door het plaatsen van de foto overtreed de komiek de regels van Twitter, die duidelijk stellen dat persoonlijke informatie niet verspreid mag worden zonder expliciete toestemming van de betreffende persoon.

Of Brand zijn account geschorst zal zien worden is volgens de krant nog niet bekend. Na het plaatsen van de foto, heeft hij deze al snel weer verwijderd.

Brand meldde na het verwijderen op Twitter dat het plaatsen van de foto ‘een beetje gek’ was.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK