Wihabo en Booxs bundelen de krachten

Per 1 februari is creatief printproductiebedrijf Booxs onderdeel van Wihabo geworden. Al meer dan vijftien jaar werken de bedrijven intensief samen op het gebied van creatieve producties.

Booxs is van oorsprong een creatief printproductiebedrijf, gespecialiseerd in hoogkwalitatief drukwerk en unieke (boek)producties. Persoonlijk advies, creativiteit en brede grafische kennis staan bij Booxs al ruim 25 jaar hoog in het vaandel.

Joost Widdershoven
Joost Widdershoven

Booxs-oprichter Joost Widdershoven en zijn collega Niels Sterken blijven binnen Wihabo verantwoordelijk voor de huidige Booxs relaties en de daarbij behorende creatieve producties. “Binnen Wihabo staan we met dezelfde toewijding en service klaar voor onze bestaande opdrachtgevers én voor relaties die al langer hun weg naar Wihabo wisten te vinden”, aldus Joost.

Ruud Bosch, commercieel directeur bij Wihabo, is vanzelfsprekend blij met de overname. “Met Booxs als onderdeel van Wihabo kunnen we samen onze klanten op creatief vlak nog persoonlijker bijstaan en ontzorgen. Een belangrijke zet, want we zien de vraag naar bijzonder drukwerk alsmaar toenemen. De expertise van Joost en Niels gaat ons zonder twijfel helpen om onze belofte te blijven waarmaken. Bij Wihabo maken we bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk. Zéker als het gaat om creatieve boekproducties.”

Bron: Persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK