Wihabo toont het wauw-effect op zijn Vakbeurs stand

Met een uniek machinepark van drie hoogwaardige digitale drukpersen, een geautomatiseerde vouwplakmachine, een volledig digitale ril- en stansmachine en een intelligent gedigitaliseerde workflow kan digitale drukwerkspecialist Wihabo nagenoeg alles in eigen huis gemaakt worden.

De mentaliteit om van elke samenwerking een succes te maken, maakt van Wihabo een benaderbare en betrouwbare leverancier én partner voor web-to-printplatformen en collega’s uit de grafische sector.

Wihabo brengt inspiratie naar de beurs! In de wOw-expositie ontdek je bijzondere drukwerkproducties en de ongekende mogelijkheden van het Wihabo machinepark.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK