All Mailing Solutions in Heemskerk bestaat 10 jaar

1 mei 2011 stond Timo van der Ploeg voor de deur van de Kamer van Koophandel te Zaandam. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger actief te zijn geweest in de markt van document-verwerkingssystemen, dan met name couverteersystemen, was het moment gekomen dit uit eigen naam op te gaan zetten.

Ams Header

Begonnen met het aanbieden van uitsluitend nieuwe systemen en de service op de bestaande installed-base, was dit een snel genomen besluit. Op het gebied van snel genomen besluiten mocht het kiezen van de bedrijfsnaam ook een prominente plek innemen. Dit heeft niet meer dan twee minuten gekost. Het moest All Mailing Solutions BV gaan worden, nu kortweg AMS.

Ams 10 Jaar

Met de directe vertegenwoordiging van Winkler + Dunnebier, voormalig Buhrs ITM, was een mooie start direct te voorzien. Een aantal verhuizingen, wijziging van logo en huisstijl, uitbreiding van het AMS- team en portfolio van systemen, zijn de 10 jaar voorbij gevlogen. “Onze relaties en het fantastische AMS-team hebben dit mogelijk gemaakt, iets om heel trots op te zijn”, aldus Timo van der Ploeg.

Portfolio

Een uitgebreid maar op specialisme gebaseerd portfolio, anno 2021, bestaande uit W+D couverteersytemen, Mueller Apparatebau documentverwerking en snijlijnen, MCS inkjetsystemen en streamfeeder oplossingen, bouwt AMS stevig aan een solide basis. Nu gevestigd in twee geschakelde panden op bedrijventerrein De Trompet te Heemskerk, staat er een uitstekend geoutilleerde werkplaats met steeds groeiende voorraad onderdelen en twee grote demo-ruimtes tot beschikking om de constante groei van AMS te verzekeren.

Helaas is het door de aanhoudende COVID-situatie niet echt mogelijk dit heugelijke feit groots te vieren. Eigenaar Timo van der Ploeg: “Dit is jammer, maar zeker niet iets waar wij in negatieve zin aan vast moeten houden. AMS is nu AMS doordat het altijd met de voetjes op de welbekende grond is gebleven, de relaties altijd boven alles heeft gezet en de positieve gedachte laat overheersen. Wij bedanken dan ook al onze relaties voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en werken er hard aan dit te behouden.”

Partnerbijdrage

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK