Eshuis viert 130-jarig bestaan

De hele maand mei is het feest bij etiketten- en verpakkingsdrukkerij Eshuis uit Dalfsen. Op 1 mei bestond de drukkerij 130 jaar!

Videostill 130 Jaar Eshuis

Het bedrijf werd in 1891 opgericht door Gos Eshuis. 130 jaar later geeft Eshuis werkgelegenheid aan ruim 140 werknemers uit Dalfsen en omgeving. Deze vakmensen leveren etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen aan producenten in Nederland en over landsgrenzen. Van de bakker of kaasboer om de hoek, tot aan de grote multinationals als Coca-Cola en Heineken.

Groots kan het jubileum niet gevierd worden door de beperkingen, wel zal er de hele maand mei aandacht voor zijn met kleine vieringen.

Feestvieren met ondernemend Dalfsen

Speciaal voor alle medewerkers is er een bedankje in de vorm van een Dalfser-cadeaukaart. Via deze weg wil Eshuis ook de Dalfser-ondernemers een hart onder de riem steken.

Videostill 3 130 Jaar Eshuis

Eshuis werkt al jaar en dag samen met diverse partners uit de omgeving. Zo werkt Eshuis mee aan de Roefeldagen. Kinderen van de basisscholen in Dalfsen nemen dan een kijkje in de fabriek van Eshuis en leren meer over techniek en verpakkingen. Daarnaast worden Stichting Philadelphia en opvangboerderij Villa Kakelbont ingezet voor inpak-, of etiketteerwerk bij speciale opdrachten, zodat ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooie bijdrage kunnen leveren.

Volop investeringen: online, machines en relatiedagen

Videostill 2 130 Jaar Eshuis

De afgelopen jaren werd er fors geïnvesteerd in een online webshop- en bestelsysteem, die bestaande en nieuwe klanten helpt eenvoudig en snel hun etiketten van hoge kwaliteit te bestellen.

Daarnaast is onlangs een nieuwe productiehal opgeleverd waar meerdere nieuwe machines staan. De capaciteit en technische mogelijkheden zijn hierdoor flink uitgebreid.

Klanten worden later dit jaar door de accountmanagers persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Zij kunnen eveneens rekenen op een nieuwe relatiedag dit jaar.

Eshuis heeft door deze investeringen de afgelopen drie jaar een flinke groei doorgemaakt en maakt zich op voor de volgende 130 jaar.

Beelden: Videostills uit de video: ‘Eshuis viert 130-jarig bestaan’.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK