Thuiswinkel certificering voor nieuwe webshop Eshuis

Drukkerij en verpakkingsspecialist Eshuis BV uit Dalfsen, lanceerde begin juni een webshop voor etiketten op rol. Een maand later mochten zij het zakelijk keurmerk van Thuiswinkel.org ontvangen. Alle ondernemers die etiketten bestellen via de webshop zijn daarmee verzekerd dat ze veilig en betrouwbaar online kunnen shoppen bij Eshuis.

In de nieuwe webshop van Eshuis kun je etiketten in kleine oplages online bestellen. In een paar stappen heeft elke ondernemer het artwork geüpload, druktechnisch goedgekeurd en besteld. Afhankelijk van de wens zijn de etiketten op rol binnen 1, 3 of 5 werkdagen in huis.

Thuiswinkel.org certificering

Eshuis vindt het belangrijk dat klanten ervan uit kunnen gaan dat ze online vertrouwd kunnen shoppen. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus alle leden moeten zich aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen de leden van Thuiswinkel.org een certificeringstraject en worden ze elk jaar opnieuw gecertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

Nieuwe weg, vertrouwd vakmanschap

Met de webshop voorziet Eshuis in een behoefte van huidige en toekomstige klanten. Binnen de verpakkingsmarkt is een verschuiving zichtbaar van grote naar kleine oplages, met daarnaast een toename in het aantal verschillende designs. Ontwikkelingen die Eshuis onder meer beantwoordt met de nieuwe webshop. “Er komen bovendien steeds meer ambachtelijke bedrijven op de markt, zoals microbrouwerijen die in kleinere oplages etiketten bestellen”, legt Eshuis uit. “Dat willen zij snel en eenvoudig kunnen doen. Met onze selfservice webshop kan dat. We slaan een nieuwe weg in, maar onze basis blijft natuurlijk hetzelfde. Onze 125 medewerkers blijven vol enthousiasme en vakmanschap de meest complexe en mooie verpakkingen produceren.“

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK