Zuid-Afrikaanse Prindustry partner PitchPrint op Connect Event

Tijdens haar vakantie in Zuid-Afrika bezocht Jolanda van Drie het team van PitchPrint in Kaapstad. Deze partner, met een handige online editor, komt in september naar Nederland voor het relatie-event van Prindustry.

Je ontmoet Alcino, David en Jenna van PitchPrint op 19 september tijdens het Connect Event in Gorinchem. Op de foto een deel van dit team.

PitchPrint is een web2print customizer met 3d preview. Een editor waarmee klanten eenvoudig zelf grafische producten kunnen personaliseren in een webshop.

PitchPrint is als online editor beschikbaar binnen het Prindustry platform.
Dat betekent dat de web2print plugin van PitchPrint te verbinden is met de WhiteLabelShop.

 

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK