Prindustry Connect Event 2019

IT bedrijf Prindustry organiseert op donderdag 19 september 2019 haar Connect Event. Je kunt weer rekenen op een goede ontmoetingsdag voor iedereen in online print.

Wil je snel goede grafische connecties maken? Leren hoe je meer omzet haalt uit een webshop? Vele producenten zoals Probo, Flyeralarm, Print.com, Cartim Print, Dortland en van Beem of Ballondrukkerij ontmoeten? Meer te weten komen over het unieke web2print platform van Prindustry en al haar ontwikkelingen? Meld je dan nu kosteloos aan via deze link!

Het Connect Event

Datum: 19 september 2019.
Locatie: Evenementenhal in Gorinchem.
Programma: Beursvloer met marktkramen van grafische leveranciers, een sprekersprogramma, diverse trainingen om meer te halen uit je webshop en een software-eiland van Prindustry.
Doelgroep: Alle resellers, producenten en partners van Prindustry, maar ook andere geïnteresseerden; grafische specialisten, creatieve ondernemers, merkeigenaren, printmanagement bureaus en ontwerpers.
Partners op de beursvloer: Als WhiteLabelShop reseller kun je assortimenten van tientallen leveranciers koppelen aan je webshop. Je ontmoet veel van deze leveranciers op het event, zoals: Probo, Cartim Print, Print.com, Flyeralarm, Dortland en van Beem, Ballondrukkerij of Di-Jet.
Sprekers: CEO’s van online printbedrijven: binnenkort meer hierover!
Trainingen: Gericht om meer te halen uit je grafische webshop, met onderwerpen: Brandportal als klantportal met drukwerk, online editor PitchPrint en CHILI Publish, vergelijkingstool Print Connector, designtool SiteBuilder, WhiteLabelShop backend verdieping en online marketing.

Profiel Prindustry

Prindustry ontwikkelt web2print portals voor de creatie en inkoop van grafische producten. De WhiteLabelShop is de bekendste toepassing van het Prindustry platform: een webshop voor resellers waarin zij een enorm assortiment aan drukwerk, print en sign kunnen aanbieden. Dit zijn eigen producten of die van de tientallen bronleveranciers via de geïntegreerde marktplaats. De Prindustry portals zijn volledig geautomatiseerde systemen voor het bestellen, maken van offertes, doorzetten van orders en de facturatie. De portal is te verbinden met een brandportal voor het beheren en opmaken van alle producten.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK