Grafische leveranciers over het Prindustry Connect Event

Prindustry netwerkdag

“Mooi drukwerk moet je zien en voelen!”

De quote komt van Jolanda Diever van Oblé. Oblé is één van de leveranciers van het Prindustry platform. Dat betekent dat grafische resellers met een WhiteLabelShop via Prindustry de producten van die leveranciers kunnen aanbieden in hun webshop. Het samenwerkingsverband is uniek. Op 18 oktober 2018 kunnen alle resellers, leveranciers en prospects elkaar eens live ontmoeten. Dat versterkt de online samenwerking vindt Jolanda, want “via de website kun je je onderscheidende factor lastiger overbrengen.”

Oblé is één van de tientallen toeleveranciers van Prindustry. Op het Connect Event komen in ieder geval ook: Drukwerkdeal, Saxoprint, Dortland en van Beem, Flyeralarm, Control Media, Eurovlag, Probo, Di-Jet, Kantoorstempels.nl, Den Hoed (Topdrukkers.nl) en Indenty. Zij showen hun grafische producten en wisselen ervaringen uit.

Drukwerkdeal gaat voor partnerships
Drukwerkdeal was één van de leveranciers van het eerste uur. “Met partnerships kun je een breder pakket aan producten aanbieden”, legt Michael Willems uit, accountmanager bij Drukwerkdeal. Ook op de netwerkdag van Prindustry willen zij partner zijn: “Op zo’n dag draait het om ontmoeten; met andere leveranciers en met klanten. We staan er met een stand om te laten zien wat we kunnen. Met dit initiatief kunnen wij relaties verder vormgeven.”

Oblé juicht Connect Event toe
Dat is Jolanda van Oblé met hem eens: “De ervaringen op de eerdere Marktplaatsdag van Prindustry waren goed. We hebben toen veel interessante gesprekken gehad met klanten en prospects. We nemen ons drukwerk mee, ook die met specialistische afwerkingen als spot-UV of foliedruk. Verder tonen we productinnovaties, zoals onze ontwikkeling van print op hout. Wij juichen dit soort initiatieven ontzettend toe. Met zo’n dag kun je je netwerk verbreden en mooie producten laten zien!”

Dortland en Van Beem verwacht gezellig event
De verwachtingen van Marjolein Gielis van Dortland en Van Beem, voor het vernieuwde concept van de Prindustry netwerkdag, zijn hooggespannen. “Ik verwacht dat het minstens zo gezellig is als op de vorige Marktplaatsdag. Er was een ontspannen sfeer en we hadden leuke contacten met klanten. We zien de klanten die via de webshop bestellen niet zo vaak, dus het is goed om hen live te ontmoeten. Het is ook prettig om met andere leveranciers van gedachten te wisselen. Je spreekt in relatief korte tijd diverse leveranciers en ziet veel nieuwe ontwikkelingen. Zelf laten we speciale producten zien als: luchtkussenenveloppen, brievenbusdoosjes en de bedrukte tasjes. We staan niet op veel andere beurzen, maar deze slaan we zeker niet over.”

Connect Event: een beurs, presentaties en launches!
connect eventNaast een beursvloer met grafische toeleveranciers, zijn er ook inspirerende presentaties van collega’s over gebruikersbehoeften, het promoten van je webshop of de laatste trends in printcommunicatie. Ook doet Prindustry zelf nieuwe launches van het platform!

Prindustry Connect Event | 18-10-18 | Studio A12 | Bunnik
Verbinden | Grafische partners | Automatisering | Netwerkevent

Meld je gratis aan voor het Connect Event!

Studio A12 Connect Event

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK