Prindustry organiseert Connect Event

Op donderdag 18 oktober 2018 is het Prindustry Connect Event. Twee keer eerder werd er een succesvolle netwerkdag georganiseerd onder de naam: Marktplaatsdag. Voor deze derde editie kiest Prindustry voor evenementenlocatie Studio A12, een grotere én centrale locatie direct aan de A12 in Bunnik.

Prindustry zet op het event van 10.00 tot 17.00 uur een relatiedag neer, dat in het teken staat van connecten. Je ontmoet hier grafische specialisten, resellers, leveranciers, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven, merkeigenaren en overheden.

Resellers maken kennis met de leveranciers die hun producten aanbieden via het platform van Prindustry. Er zijn meer dan 150 resellers, die met een eigen webshop online miljoenen communicatieproducten kunnen aanbieden. Voor grafici die nu nog niet verbonden zijn, is het evenement ook interessant. Zij ervaren hoe een WhiteLabelShop toegevoegde waarde geeft voor hun klanten. Merkeigenaren en overheden met interne klanten komen meer te weten over brandportals, een op maat gemaakt communicatieplatform in de eigen huisstijl.

Leveranciers stellen zichzelf voor als partner van het platform. Er zijn al vele leveranciers van de partij, zoals: Drukwerkdeal, Probo, Flyeralarm, Saxoprint, Dortland en van Beem en Di-Jet. Producenten die willen weten hoe zij hun producten bij resellers onder de aandacht brengen, kunnen ervaringen uitwisselen met deze partners.

Tijdens het event ontmoeten al deze partijen elkaar eens offline. Voor de inspiratie is er een aanvullend programma met presentaties en workshops. De komende maanden volgen er meer onthullingen over dit programma. Prindustry geeft op het event bovendien zelf een grootse productlaunch.

Het Prindustry Connect Event is dé dag waar spelers uit de grafische en creatieve wereld connecten! Meld je aan via de website van Prindustry.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK