Flyeralarm stelt zichzelf voor op Prindustry Connect Event

“De huisdrukker van ondernemend Nederland” en “Bijzondere specificaties en afwerkingen buiten het standaard drukwerk”. Met deze twee uitspraken van Theo Vermeulen definieert hij de positie van online drukker Flyeralarm in Nederland. Als nieuwe leverancier binnen het Prindustry platform stellen zij zichzelf graag voor op het Prindustry Connect Event op 18 oktober 2018 in Bunnik.

flyeralarm prindustryAls countrymanager voor Flyeralarm Benelux schetst Theo een positief klimaat voor de online drukker: “We verkopen meer dan drie miljoen producten in onze webshop, versturen dagelijks meer dan 22.000 pakjes naar 15 landen en bedienen jaarlijks meer dan 1,5 miljoen klanten.” Tien jaar geleden startte het bedrijf in Nederland. De contacten met IT bedrijf Prindustry kwamen tot stand naar aanleiding van vragen van klanten. “We hebben verschillende klanten die een webshop hebben bij Prindustry of overwegen deze te nemen. Zij willen ons dan als leverancier kunnen kiezen vanuit het platform.”

Bekendheid via het Prindustry Connect Event
Als nieuwe leverancier wordt het Connect Event de eerste relatiedag van Prindustry waar Flyeralarm aanwezig is. Theo: “We laten graag zien dat we geen ver-van-ons-bed bedrijf uit Duitsland zijn. In Amsterdam werkt ons team om de lokale service te bieden die klanten verwachten. Ook willen we proactief aan de slag gaan en klanten helpen om hun zaak te laten groeien. Drukwerk kan daar een onderdeel van zijn, maar er is zoveel meer. De vragen die we van klanten krijgen gaan vaak verder dan technische ondersteuning. Daar gaat onze presentatie op het event ook over. Verder kunnen we in één dag veel verschillende mensen uit de sector ontmoeten. We kijken er naar uit om van gedachten te wisselen met potentiële klanten en met de andere leveranciers. Ik vind het goed om die mix van samenwerkende partijen te zien bij Prindustry. Samen proberen we de markt groter te maken.”

banner Connect EventBeurs met leveranciers, presentaties van collega’s en software-ontwikkelingen!
Op donderdag 18 oktober 2018 vindt het Prindustry Connect Event plaats op evenementenlocatie Studio A12 in Bunnik. Op dit netwerkevent ontmoet je grafische specialisten, creatieve ondernemers, printmanagement bedrijven en merkeigenaren.
Er is een beursvloer met de tientallen leveranciers die hun producten aanbieden via het platform van Prindustry. Dit zijn bijvoorbeeld: Probo, United Print, Saxoprint, Drukwerkdeal, Control Media, Intervlag, Den Hoed of Eurovlag. Ook zijn er andere partners aanwezig die met hun diensten geïntegreerd zijn in het platform achter de WhiteLabelShops, zoals: betaalmodule Cardgate, online editor XpressionLabs of online marketingbureau Indenty. Samenwerkende partners, zoals: het VIGC, Dienstencentrum, Blokboek en Printmedianieuws zijn ook van de partij.
Verder is er een veelzijdig programma met presentaties van collega’s over diverse trends in de markt. Ook krijg je een kijkje in de keuken van de laatste software-ontwikkelingen van het Prindustry platform. Kortom: een dag vol verbindingen!

Prindustry Connect Event | 18-10-18 | Studio A12 | Bunnik
Meld je hier gratis aan! 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK