Direct op de muur printen

DutchPaper, grafisch leverancier in Almelo, is de eerste gebruiker van de verticale muurprinter Wallpen. Eigenaar Theo Tulp van Dutchpaper laat weten het alleenrecht te hebben om in Nederland en Vlaanderen de machines te verkopen.

“De Wallpen is ontworpen, ontwikkeld en wordt geproduceerd in Duitsland. Alle onderdelen zijn industrieel getest, waardoor een betrouwbare levensduur aannemelijk is. Gebruikers kunnen bij ons terecht voor de aanschaf van een dergelijke verticale muurprinter, maar ook voor de service, het onderhoud en de inkt en onderdelen.”

Specificaties Wallpen
De Wallpen kan tot maximaal 4 meter hoogte printen op uiteenlopende ondergronden, zoals: op hout, gipsplaten, behang, klinkers, beton, steen, kunststof en tegels. Afbeeldingen en teksten kunnen worden geprint op een maximale resolutie van 370×600 dpi.

Branches
DutchPaper verkoopt de verticale muurprinter aan eindgebruikers. “Maar in overleg kunnen we ook afspraken maken met wederverkopers”, aldus Tulp. “We merken dat uit verschillende branches belangstelling is. Bijvoorbeeld: schildersbedrijven, interieurontwerpers, interieurleveranciers, signbedrijven, reclamebedrijven en zzp’ers. Het is voor zzp’ers goed te doen om met onze muurprinter een goed inkomen te verdienen.”

Bron: Sign Plus

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK