Met hoge resolutie direct op textiel printen

Van traditionele T-shirts en stoffen tassen tot uiteenlopende canvasschoenen, baseballpetten of shirts met lange mouwen, de nieuwe Ricoh Ri 2000 kan met een resolutie van 1200 x 1200 dpi een breed scala aan textielproducten van prints voorzien.

Ricoh Printer KopieDaarnaast kan de printer ook de productie van textielen mondmaskers en veiligheidshesjes ondersteunen. Dankzij de flexibiliteit van het magnetische mechanisme met snel verwisselbare inlegplaten en de automatische aanpassing van de plaathoogte, kan er eenvoudig worden gewisseld tussen verschillende soorten artikelen.

Continue bewaking van de inkttoevoer, temperatuur en vochtigheidsniveaus zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk menselijke tussenkomst vereist is.

Geautomatiseerde reiniging en een innovatieve houder voor printkopreiniging vereenvoudigen onderhoud, en maken het overbodig om de spuitmonden van de printkoppen handmatig te onderhouden.
De Ricoh Ri 2000 is vanaf november beschikbaar in Europa.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK