Nieuwe webshop Drukkerij De Groot live

Afgelopen weekend is de nieuwe webshop Grootsgedrukt.nl van drukkerij De Groot in Goudriaan live gegaan. Deze ISI webshop is door het webshopteam van De Groot, in samenwerking met ISI, geheel aangepast aan de huisstijl en wensen van De Groot.
webshop-de-grootHet systeem voorziet in alle functionaliteiten die van een moderne webshop verwacht mag worden, inclusief online bestandscontrole. De webshop is naadloos geïntegreerd met Xgram en de bestandsworkflow binnen de drukkerij. Hiermee wordt een nog grotere efficiency bereikt, en kunnen orders vanuit diverse bronnen worden gecombineerd.

Marc Jongsma, manager IT, De Groot: “Met onze nieuwe webshop hebben we een grote stap gezet in onze ambitie om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen in hun bestelervaring. Met de hulp van ISI zijn we hierin meer dan geslaagd. We zijn nu in staat om bestellingen, die via onze webshop binnenkomen, geheel automatisch te produceren. Hierdoor krijgen onze orderbegeleiders tijd om klanten te ondersteunen bij die orders waar ze ook toegevoegde waarde bieden.”

Bron: persbericht – partnermailing

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK