Tweede Acuity LED UV-printer supersnel operationeel bij Dsign Squad

Dsign Squad uit Den Haag kocht supersnel een Fujifilm Acuity LED UV-printer om 3000 stuks 1,5 meter Corona-stickers te printen waardoor hun capaciteit wordt uitgebreid.

Afgelopen dinsdag 21 april belde Dennis Parlevliet, eigenaar van Dsign Squad, zijn huidige leverancier Fujifilm, met de vraag voor een tweede Acuity LED 1600II printer, maar die moest dan wel supersnel operationeel zijn. Nog diezelfde dag zette Fujifilm in Lochem alles in werking en binnen 24 uur printte de LED 1600 probleemloos zijn eerste stickers. Dennis is zeer tevreden over de voortvarende handelwijze en het technische team van zijn leverancier. “Dankzij Fujifilm en onze goede ervaring met deze LED UV-printer, kunnen wij op tijd de stickers, gelamineerd en wel, aan onze klanten leveren. Maar ook de komende periode zitten wij niet stil en printen we elke dag 24 uur door. En dat is toch positief nieuws in coronatijd”, zegt een tevreden eigenaar.

Over Dsign Squad

Dsign Squad is specialist in veelzijdige sign en combineert vakmanschap met moderne hightech apparatuur. Hierdoor leveren ze hoogstaande kwaliteit in grootformaat printing en signing. Daarnaast vinden ze het belangrijk om verantwoordelijk te produceren, en gebruiken UV-inkten die Greenguard, AgBB en Nordic Swan gecertificeerd zijn. Voor meer informatie, kijk op: www.dsignsquad.nl

Bron: persbericht Fujifilm – partnermailing

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK