Nieuwe look&feel voor webshop ONLINEPRINTERS

Als één van de eerste drukkerijen verkoopt ONLINEPRINTERS zijn drukbare producten al sinds 2004 via internet. Sindsdien is het assortiment gegroeid naar meer dan 5000 drukbare producten, die klanten uit heel Europa in ‘miljoenvoudige’ varianten kunnen bestellen.

Onlineprinters Webshop Nieuw

Met het groeiende aanbod heeft de shop zich ook steeds verder ontwikkeld en is qua uiterlijk erg veranderd. In het kader van een volledig redesign werden de onlineshops nu compleet nieuw opgebouwd. Dankzij de nieuwe template met zijn grotere witte ruimtes ziet de shop er nu duidelijker en toegankelijker uit.

Met de nieuwe template kan comfortabel op alle eindapparaten worden gesurfd.

“Daarmee hebben wij nu ook de technische voorwaarden gecreëerd, om klanten comfortabel op smartphones en tablets te laten surfen, ook naar de pagina’s met productdetails en door het gehele bestelproces”, benadrukt Christian Würst, Chief Commercial Officer (CCO) van ONLINEPRINTERS. 

Met name op het gebied van online drukken neemt de desktopversie nog steeds een belangrijke plaats in, omdat klanten op een belangrijk punt in het koopproces nog altijd aan hun desktop werken, namelijk wanneer zij hun drukgegevens uploaden om de bestelling te voltooien. Maar voor en na die tijd wordt ondertussen ook veel op mobiele eindapparaten gesurfd. “Onze klanten willen van tevoren informatie inwinnen over drukbare producten en services, of hun bestelling na voltooiing van het koopproces volgen. Dit gebeurt in toenemende mate via mobiele eindapparaten”, legt Christian Würst uit.

Deze ‘basisrenovatie’ werd samen met het Keulse internetbureau Kernpunkt uitgevoerd. Tot eind januari 2021 zullen alle 22 landenshops zijn overgestapt op het nieuwe design.

Over ONLINEPRINTERS

De ONLINEPRINTERS-groep behoort tot de toonaangevende onlinedrukkerijen van Europa, heeft meer dan 1660 medewerkers in dienst en produceerde in 2019 meer dan 3,2 miljard gedrukte reclamemiddelen. De onderneming verkoopt meer dan 5000 gedrukte producten, van visitekaartjes, briefpapier en flyers, catalogi en brochures tot grootformaat reclamesystemen aan meer dan één miljoen klanten in 30 landen van Europa. Zij kunnen hun gedrukte producten via 22 webshops snel en ongecompliceerd in 10 verschillende talen én 24 uur per dag via internet bestellen. Behalve de Britse marktleider Solopress en de hoofdrolspeler op de Scandinavische markt, LaserTryk, maakt ook de Spaanse drukkerij Copysell deel uit van de ONLINEPRINTERS-groep.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK