Onlineprinters breidt uit in Spanje

Na Engeland en Scandinavië heeft de Onlineprinters Group haar aanwezigheid op de Spaanse markt vergroot. De acquisitie van drukkerij Copysell en SombraCero, grootformaat productiefilialen, werd al in januari afgerond. Copysell heeft een eigen productiefaciliteit ten zuiden van Madrid en vijf winkels in de regio Madrid.

onlineprintersAl in 2011 lanceerde Onlineprinters een Spaanse webshop om klanten in hun moedertaal te laten winkelen. “De Spaanse landelijke winkel heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld. De markt in Spanje heeft nog steeds veel potentieel, die we samen met onze nieuwe dochteronderneming verder zullen ontwikkelen ten behoeve van de Onlineprinters Group. De site in Madrid is de perfecte locatie om een ​​snelle levering te verzekeren van gedrukte producten aan klanten op het hele Iberisch schiereiland en in Portugal”, zegt Roland Keppler, de CEO van Onlineprinters, over de overname.
   .
Beeld: vlnr Roland Keppler (2e van rechts), de CEO van Onlineprinters, en Dirk A. Müller, (3e van rechts), de CFO van Onlineprinters, verwelkomen de leiders van Copysell in de groep van bedrijven: Francisco Cembranos (1e van links), CCO , Jose Antonio Baro (3e van links), CEO, en Alberto Fernandez (1e van rechts), CFO.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK