Drukkerij de Bij wint Kodak Green Leaf Award 2019

Kodak beloont 52 grafische bedrijven wereldwijd sinds 2013 met hun duurzaam ondernemen met de SONORA Plate Green Leaf Award. Drukkerij de Bij uit Amsterdam viel in één van deze groene prijzen!

drukkerijdebijDe winnaars werden beoordeeld op een aantal criteria door het Health Safety & Environmental-team van Kodak. Naast het integreren van KODAK SONORA-procesvrije platen in hun activiteiten, heeft elk van de 52 bedrijven blijk gegeven van een voortdurende toewijding om te investeren in duurzame bedrijfspraktijken.

Norbert van Schie, eigenaar van Drukkerij de Bij, laat op LinkedIn weten:
Wanneer Kodak, een wereldleider in het ontwikkelen van duurzame printoplossingen, Drukkerij de Bij benoemt tot Europese winnaar van de Kodak SONORA Green Leaf Award 2019 dan voel ik me toch wel zeer gevleid. Drukkerij de Bij heeft de hoogste score behaald in Europa voor duurzaam ondernemen. 12 jaar duurzaam ondernemen en dan zo’n mooie prijs winnen maakt me toch wel trots, dank je wel Kodak.”

Lees hier het persbericht van Kodak over de award.

Beeldbron: LinkedIn bericht Norbert van Schie.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK