Opdracht bewegwijzering Center Parcs voor MH Roadstyling

Reclame- en signbedrijf MH Roadstyling haalt een mega-opdracht binnen van Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Het bedrijf uit Sittard gaat toeristische parken van de populaire keten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voorzien van nieuwe wayfinding, oftewel bewegwijzering. De door een tender verkregen opdracht, in de eerste fase bijna twee miljoen euro, is de grootste opdracht binnen het ruim dertigjarige bestaan van het familiebedrijf.

Het merendeel van de Center Parcs vakantieparken worden binnen drie à vier jaar voorzien van compleet nieuwe bewegwijzering welke custom-made wordt vervaardigd. Hiervoor is specialistische kennis en vakwerk nodig, waarin MH Roadstyling vanuit eigen capaciteit voorziet. Fön Schulpen, projectmanager MH Roadstyling, licht toe: “Dit project is niet alleen uitdagend in omvang en doorlooptijd, maar ook door de productkeuze van de klant.” Om de unieke Center Parcs uitstraling te handhaven is er niet gekozen voor standaard zuilen, maar voor maatwerk producten. “De omvang van MH Roadstyling zorgt ervoor dat we dit project, naast alle andere lopende opdrachten, geheel met eigen medewerkers kunnen realiseren en zo een goede kwaliteit kunnen waarborgen.”

mhroadstylingGefaseerde uitvoering

Het project wordt gefaseerd uitgevoerd; MH Roadstyling is reeds gestart in Center Parcs Zandvoort, waar de werkzaamheden in april 2020 af moeten zijn, vóór de eerste Formule 1 wedstrijd in 35 jaar op circuit Zandvoort. Parken in België volgen en in een tweede fase worden Duitse en Franse parken onder handen genomen. Arny Molly, Manager Civil Infrastructure van Center Parcs, is verheugd over de samenwerking: “Al in het voortraject kwam MH Roadstyling beslagen ten ijs en lieten zij zien hoe ze conceptmatig meedenken en ontzorgen. We hebben bewust gekozen voor een bedrijf dat de klappen van de zweep beheerst en daarnaar handelt, en zijn dan ook zeer tevreden over de eerste werkzaamheden die reeds zijn verricht.”

Beeld: Jos Mostard directielid MH Roadstyling, Arny Molly manager Civil Infrastructure Groupe Pierre & Vacances Center Parcs en Fön Schulpen projectmanager MH Roadstyling

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK