Geostick opent Digital Printing Center

Op dinsdag 27 oktober opende Geostick een Digital Printing Center. Met de bouw van dit nieuwe bedrijf is Geostick naar eigen zeggen klaar voor de toekomst in digitaal printen.

GeostickDe Geostick Group levert oplossingen voor de identificatie van producten. Dat doen zij onder meer met etiketten, labels, tags of flexibele verpakkingen. In 2019 startten zij met de bouw van het nieuwe Digital Printing Center in Uithoorn. Dat is niet de enige uitbreiding. Tussentijds nemen ze in 2020 de zelfklevende etikettendivisie van IPB Printing over, én schaffen ze vier HP Indigo 6k digitale persen aan. Eind oktober is de opening van het Digital Printing Center, dat duurzaam gebouwd werd volgens de BREEAM-norm. Het nieuwe Center werd officieel geopend door Albert Berveling, tweede generatie van het familiebedrijf, en zijn zoon Peter Berveling, derde generatie. Vanwege de coronamaatregelen werd er een kleinschalige ceremonie gehouden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK