GrafiStore koppelt MultiPress aan de WhiteLabelShop

WhiteLabelShop-eigenaren kunnen orders nu direct en geautomatiseerd in MultiPress schieten via de GSApi-koppeling van GrafiStore.

Germen KroonMet een WhiteLabelShop van Prindustry kun je online drukwerk verkopen en inkopen. Een bestelling uit de webshop kan automatisch door in productie bij een eigen drukkerij of een aangesloten producent. Wie de bestelling ook produceert: de order moet ingevoerd worden voor het productieproces. Daarvoor werken veel grafische bedrijven met de MIS/ERP software van MultiPress. GrafiStore biedt een geautomatiseerde koppeling voor het invoerwerk. “Als je een webshop-order moet overzetten in MultiPress, zal dit meer tijd kosten als je dit handmatig moet doen. De GSApi reduceert dit proces tot een paar seconden”, duidt Germen Kroon van GrafiStore. “Zo’n automatiseringsstap leidt tot tijdbesparing en tijdcreatie.”

Lees meer over de GSApi voor een verbinding tussen webshop-orders en het administratieve systeem van MultiPress.

Gsapi

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK