KVGO kijkt voorzichtig vooruit

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat KVGO Live! een ‘vernieuwingsmoment’ inluidde voor het KVGO. Het KVGO kijkt voorzichtig vooruit.

Op 17 november staat een online ledenvergadering op de agenda. Daarin zullen naast een aantal formele punten, zoals het contributiebesluit en de begroting, de visies worden gedeeld die het KVGO richting 2024 zouden moeten brengen. Directeur Bram ter Beek heeft het nodige werk verricht om samen met de Ledenraad na te denken over mogelijke groei van de organisatie.

Het KVGO kondigt ook een vernieuwde manier van ledencommunicatie aan onder de titel: KVGOpinie. Deels in print, maar natuurlijk ook via de KVGO website. De website heeft gelukkig zijn weg teruggevonden naar een meer aansprekende look&feel.

Bron: KVGO website, ‘Bericht van de voorzitter

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK